Energiahoidot

hands-4153292_1920Ihmistä ympäröi näkymätön energia, jota länsimaissa kutsutaan elämänvoimaksi tai elämänenergiaksi, bioenergiaksi tai eetterikehoksi. Itämaissa tätä energiaa kutsutaan mm. nimillä chi, ki tai prana. Tästä näkymättömästä energiasta on kyse esimerkiksi silloin, kun astut huoneeseen ja tunnet kireän tunnelman, vaikka kaikki näyttäisi fyysisten aistien havaintojen mukaan olevan hyvin.

Elämänenergia kiertää ihmisen kehossa energiakanavia, meridiaaneja, pitkin. Silloin kun energia kiertää tasapainoisesti ja vapaasti, ihminen voi fyysisesti ja psyykkisesti hyvin. Energiakierron tukkeutuminen aiheuttaa ongelmia, joten hoidolla pyritään avaamaan nuo tukkeumat sekä tasapainottamaan ja puhdistamaan kehon energiakierto.

Energiahoito on yleisnimitys kaikille hoidoille, jossa hoitaja välittää energiaa hoidettavan auttamiseksi. Eri energiahoitomuodoissa energiaa välitetään hieman eri tavoin, mutta perusperiaate on sama. Energiahoito on turvallinen ja lempeä hoitomuoto, joka purkaa kehosta kroonista stressiä eli vapauttaa kehon omia resursseja toimintaan.  Hoito tasapainottaa kehoa, vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa sekä aktivoi kehon ja mielen omaa kykyä parantua. 

 

BodyMind logo

BodyMind Energy Balancing Method on Suomen Energiahoitajien kehittämä kattava energiahoitokokonaisuus, joka sisältää useita eri tekniikoita erityyppisten ongelmien auttamiseksi. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään toimivat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas hoitomuoto, joka on auttanut asiakkaita monenlaisissa vaivoissa.

Tällä hetkellä käytän hoidoissani fyysisen kehon, energiakehon ja tunnekehon hoitoihin kehitettyjä menetelmiä ja olen ensimmäisen tason hoitajaharjoittelija (näyttökoe tulossa lokakuussa 2019). Teen hoitoja sopimuksen mukaan joko kotonani tai asiakkaan luona. Laita viestiä, niin sovitaan sopiva aika ja paikka.

Energiahoito on usein haaste loogiseen, rationaaliseen ajatteluun oppineelle mielelle. Hoito vaikuttaa autonomisen hermoston puolella, joten siihen ei tarvitse edes uskoa vaikutuksia saadakseen. Energiahoitoja voi tehdä myös kaukohoitona, joka on yhtä tehokas hoitomuoto kuin lähihoito. Tosin kaukohoito on yleensä mielelle vielä haastavampi asia ymmärtää, kuin lähihoito.

Kultainen Sulka -bloggaajan, Maijun, kokemus BodyMind Energy Balancing metodista

Reiki Tummo
Kaukohoito

Noudatan hoidoissani seuraavia ohjeita ja eettisiä periaatteita:

  • asiakkaan kohtaaminen on kunnioittavaa ja kokonaisvaltaista
  • ennen hoitoa käydään läpi, mitä hoidossa tapahtuu
  • hoidossa ilmi tulevista asioista on täydellinen vaitiolovelvollisuus
  • hoito tehdään vaatteiden päältä
  • mikäli asiakkaan vaiva vaatii lääkärin hoitoa tai muun ammattiauttajan apua, ohjataan hänet ottamaan yhteyttä ko. ammattilaiseen
  • sairauden diagnosointi tai lääkityksestä päättäminen kuuluu aina lääkärille
  • mikäli hoitoa annetaan lapselle, siihen tulee olla vanhemman lupa ja vanhempi paikalla
  • mikäli herää kysymyksiä, asiakas voi aina olla yhteydessä minuun

 

Voit lähettää minulle sähköpostia alla olevalla viestilomakkeella