Hoitokuvaus

BodyMind Energy Balancing hoidon yleiskuvaus
Huom! Hoito voi edetä myös eri tavalla, mikäli se on parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi tarpeen.

Vaihe 1: Alkuhaastattelu
Ensimmäisenä käymme läpi hoitoon hakeutumisen syitä ja niihin liittyviä oireita, kuten esimerkiksi kiputiloja. Jos energiahoito on sinulle uusi asia, kerron tarkemmin, mihin hoito perustuu, miten hoito etenee ja mitä hoidoilla on mahdollista saavuttaa. Saat myös itse kysellä mieltäsi askarruttavista asioista ja kertoa tuntemuksistasi (kuten myös missä vaiheessa hoitoa tahansa). Näin minulle muodostuu kokonaiskuva tilanteestasi ja hoidosta muotoutuu juuri sinulle sopiva!

Vaihe 2: Energeettinen jäsenkorjaus
Alkuhaastattelun jälkeen saat nousta seisomaan ja aloitamme asentovirheiden mittauksella ja korjauksella. Riippumatta vaivastasi, teen aina energeettisen jäsenkorjauksen, koska on erittäin tärkeää vapauttaa kehon syvien lihasten jännitystilat. Hoito korjaa asentovirheitä sekä tasapainottaa ja vahvistaa koko kehoa ja näin parantaa muiden tekniikoiden vaikuttavuutta. Asentovirheiden korjaus tapahtuu fyysisesti koskettamalla esimerkiksi lapojen aluetta, kallonpohjaa ja selkärankaa.

Vaihe 3: Muiden tekniikoiden käyttö
Jäsenkorjauksen jälkeen teen yleensä 1-4 muuta tekniikkaa riippuen vaivastasi. Energiakehon hoito, johon ei kuulu fyysistä kosketusta, aloitetaan usein seisoma-asennosta ja sen jälkeen pääset hoitopöydälle selinmakuulle. On aika rentoutua syvällisesti! Tässä vaiheessa on helpointa korjata raajojen asentovirheitä ja purkaa emotionaalista stressiä erilaisilla menetelmillä. Tunnekehon hoito on erittäin tehokasta esimerkiksi vanhojen traumojen tai erilaisten tunnejumien purkuun. Viimeiseksi pyydän sinua kääntymään vatsallesi, koska selkäpuolelta on mahdollista hoitaa selän alueen jännitystiloja ja rentouttamaan kehoa entisestään.

Vaihe 4: Kivun hoito
Viimeisenä käytän kivunhoitotekniikoita, mikäli sinulla on vielä kiputuntemuksia jäljellä. Yleensä asentovirheiden korjaaminen poistaa kivut, eikä tätä vaihetta tarvitse silloin tehdä.

Vaihe 5: Loppukeskustelu
Hoidon loputtua pyydän sinua nousemaan omaan rauhalliseen tahtiisi, tarjoan sinulle vettä ja tarkistamme lopputuloksen vielä seisaallaan ja liikkeessä. Kertaan sinulle mitä asentovirheitä löysin ja miten hyvin ne korjautuivat sekä kerron mahdollisista muista havainnoista. Voit kertoa minulle vielä tuntemuksistasi, joita sait hoidon aikana sekä kysyä mahdollisia lisäkysymyksiä. Kerron vielä mitä on odotettavissa hoidon jälkeen ja tuntuisiko olevan tarvetta lisähoidolle.

Hoito on ohitse ja olet valmis jatkamaan päivääsi rentoutuneena.Eheä sydän sydämet

Tervetuloa uudelleen!