Hoitava Hengitys

Löydä terveyttä edistävä hengitys!

Kun hengitämme, olemme elossa. Mutta riittääkö se? Jos hengityksemme on häiriintynyt, myös terveytemme häiriintyy. Hengitystä korjaamalla voimme korjata terveyttämme.
– Marketta Manninen, Hoitava Hengitys

happiness-1866081_1920

Nenä on tukossa eikä henki kulje?  Happea ei saa riittävästi vaikka kunka haukkoisi ilmaa?  Stressi vaivaa?  Väsyttää?  Uni ei palauta?  Puoliso valittaa kuorsauksesta?  Keskittymiskyky on olematon eikä ajatus kulje?  Maitohapot jylläävät?  Ahdistaa ja paniikkia pukkaa?  Jatkuvia tulehduksia hengitysteissä?  Muita epämääräisiä oireita, joihin ei löydy syytä vaikka kuinka tutkitaan?

Tee Ylihengitystesti hengitystapasi tunnistamiseksi.


Hengitys on elämisemme perusedellytys ja hyvä hengitys terveytemme perusta!
Ilman ruokaa ihminen selviää muutaman viikon, ilman vettä muutamia päiviä, mutta hengittämättä vain muutamia minuutteja. Ihminen hengittää yli 15 000 hengenvetoa vuorokaudessa, joten ei ole ihan yhdentekevää, millä tavalla hengität.

Tiesitkö, että hengityksemme voi olla joko terveyttä edistävää tai sitä heikentävää?
Nykyinen elämäntapamme haastaa hengitystämme monin tavoin ja erilaiset hengityksen häiriöt ovatkin paljon luultua yleisempiä sekä niistä aiheutuvat terveysongelmat hämmästyttävän monimuotoisia. Hoitava Hengitys HB ® on tutkittuun Buteyko-menetelmään pohjautuva hengityksen normalisoinnin menetelmä, joka avaa hengityksen fysiologiaan uudenlaisen näkökulman: suuri hengitys aiheuttaa elimistöön hiilidioksidivajeen ja hiilidioksidin puutteesta seuraa happivaje.

Hengitystä normalisoimalla elimistön hapensaanti paranee, jolloin energisyys lisääntyy, ajatus kirkastuu, keskittymiskyky ja uni paranevat sekä elämänlaatu kohenee. Hengityksen hallinnalla voi ennaltaehkäistä tukkoisuutta ja unen aikaisia hengityshäiriöitä sekä astman, rasitusastman, paniikkihäiriön ja stressin oireita. Liikunnan teho paranee, jaksaminen lisääntyy ja maitohappojen muodostus vähenee. Lisäksi moni epämääräinen ja mystinen terveysongelma saattaa poistua kuin itsestään.

Hengityksen normalisoimiseen käytettävät keinot ovat yksinkertaisia ja kaikille turvallisia. Harjoitukset on helppo yhdistää arkeen niin, ettei niille tarvitse löytää erillistä aikaa. Terveyden ja elämänlaadun parantaminen ei voisi olla helpompaa!

Lue tästä hengitysasiaa Sport-lehdestä 1/2020
Sport-lehti 1.sivu
Sport-lehti 2.sivu

Tarjoan Hoitava Hengitys HB ® -menetelmään pohjautuvia hengitysluentoja, työpajoja ja kursseja nimellä Eheä Hengitys. (Lisäksi opiskelen koko ajan lisää hengityksen kiehtovasta maailmasta erilaisten lisäkoulutusten sekä kirjallisuuden ja tutkimusten kautta.) Mikäli haluaisit kurssin omalle paikkakunnallesi, laita viestiä, niin mietitään tilanteeseen sopiva ratkaisu. Mahdollisuus yhdistää Eheä Hengitys -kokonaisuus myös muihin tarjoamiini palveluihin, esimerkiksi TRE -ohjaukseen!

Asiakaspalautteita

Hoitava Hengitys_logo

Mikäli haluat lukea lisää hengityksen saloista, tässä linkki
Marketta Mannisen Hoitava Hengitys -sivustolle

 

Voit lähettää minulle sähköpostia alla olevalla viestilomakkeella